DEZVOLTĂM PROIECTE

_

Ideea ta poate deveni un proiect comun, de a cărui punere în practică ne vom ocupa în cele mai mici detalii. Serviciile noastre vizează consultanță în toate fazele proiectului tău.

LIVRĂM SOLUȚII PERSONALIZATE

Pornind de la o simplă idee, specialiștii noștri pot pune bazele unui proiect de succes. Modul în care abordăm nevoile și specificul fiecărui client ne transformă într-un instrument util pentru orice persoană fizică, companie sau autoritate  publică ce are nevoie de consultanță în vederea obținerii finanțării și implementării proiectelor, fie prin fonduri europene, fie prin  obținerea unui credit bancar. Totodată, prin divizia noastră tehnică asigurăm consultanță privind edificarea unui imobil sau realizarea unor lucrări edilitare.

Identificăm cele mai bune soluții

Împreună identificăm cele mai bune soluții. Pentru început, vom dori să te cunoaștem și să analizăm toate detaliile necesității tale. Ai nevoie de un specialist cu experiență în domeniul complicat al fondurilor europene sau al creditării bancare care să îți ghideze pașii. Ai nevoie de o echipă cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor care să îți detalieze etapele pentru un proiect eficient din toate punctele de vedere.

Echipa Market Strategy este aici pentru tine.

fara fundal

Stabilim obiectivele proiectului

Stabilim obiectivele, gândim pașii pentru a le atinge, și avem grijă să o facem impecabil. Ne-am creat propriul sistem de lucru cu clienții, astfel încât să obținem rezultatele urmărite în proiect. Acordăm o atenție deosebită fiecarui aspect în parte și verificăm totul în cele mai mici detalii.

Avem nevoie să cunoaștem în detaliu profilul clientului, nevoile sale și modul în care își dorește să lucreze. Ne susținem analiza prin planuri de afaceri, grafice, studii de marketing, analize de piață.

Management eficient al proiectului

Suntem alături de tine pe toată perioada implementării și suntem conștienți că, pentru a obține rezultate, ai nevoie de un management eficient al proiectului. Specialiștii noștri vor fi în permanență alături de tine până la finalul acestuia.

Avem grijă să parcurgi corect toate etapele care duc la închiderea proiectului, monitorizăm și coordonăm întreaga activitate desfășurată.

Businessmen at meeting

îN PERMANENȚĂ IMPLICAȚI

PARTENERUL TĂU DE BUSSINES

Acordăm atenție sporită tuturor detaliilor, suntem la curent cu toate modificările legislative. Ne comportăm ca un partener de business, încă de la prima întâlnire până la finalul proiectului.