Datorită experienței acumulate, echipa noastră înțelege exact modul de gândire al autorităților de management, acest lucru reprezentând un avantaj major în ceea ce privește interpretarea corectă a unui ghid de finanțare.

UN SINGUR LOC

PENTRU TOT CEEA CE AI NEVOIE

Facilităm procesul de absorbție al fondurilor europene

01.

ANALIZĂM

Împreună identificăm cele mai bune soluții și oportunități de finanțare. Ai nevoie de un specialist cu experiență în domeniul vast și complicat al fondurilor europene care să îți ghideze pașii. Echipa Market Strategy este aici pentru tine.

02.

ÎNTOCMIM

Stabilim obiectivele, întocmim dosarul de finanțare și avem grijă să o facem impecabil. Ne-am creat propriul sistem de lucru cu clienții, astfel încât să obținem rezultatele urmărite în proiect. Acordăm o atenție deosebită fiecărui document în parte și verificăm totul în cele mai mici detalii.

03.

IMPLEMENTĂM

Suntem alături de tine pe toata perioada implementării și suntem conștienți că, pentru a obține rezultate, ai nevoie de un management eficient al proiectului. Avem grijă să parcurgi corect toate etapele care duc la închiderea proiectului, monitorizăm și coordonăm întreaga activitate desfașurată, ne ocupăm atât de raportările și evaluările periodice cât și de cererile de rambursare/plată necesare în cazul finanțărilor nerambursabile. Specialiștii noștri îți vor fi alături în permanență, până la finalizarea procesului de finanțare