Mulțumită relațiilor profesionale dezvoltate cu majoritatea băncilor și companiilor de leasing din sistemul nostru financiar ne asumăm rolul de a vă asigura o relație foarte avantajoasă și simplă cu acestea. Vă recomandăm produse sigure, ușor de înțeles și folosit, dar în același timp foarte flexibile, astfel încât să le putem ajusta perfect pentru ceea ce aveți nevoie.

Suntem conștienti că rolul de bază al împrumuturilor este să ne scape de bătăi de cap, nu să creeze altele. Prin consultanții noștri specializați vă suntem alături încă din primul moment în care trebuie să identificați produsul care vă este necesar și partenerul care vi se potrivește, pe tot parcursul finanțării privind întocmirea documentației specifice și negocierea condițiilor contractuale, până la inclusiv semnarea contractului de finanțare.

Țelul nostru este să vă economisim timpul și banii.

PRODUSE BANCARE EXISTENTE PE PIAȚĂ

Creditul imobiliar

Te ajutăm să faci pasul către casa ta, fie că e prima casă sau că ai nevoie de o nouă locuință, mai spațioasă! Avem soluția, fie că dorești să achiziționezi o casă, fie doresti să cumperi un teren și să-ți construiești propria casă.

Creditul de nevoi pesonale

Fiecare avem planuri și pasiuni de viață. Pentru unii este vorba despre amenajarea casei, pentru alții despre o mașina nouă sau o vacanță în jurul lumii. În funcție de cuantumul necesar vă putem sprijini să accesați inclusiv credite fara garanție ipotecară.

Creditul de refinanțare

V-ați săturat să jonglați cu mai multe credite. Aplicați regula lui UNU când aveți mai multe credite. Faceți din toate unul singur, beneficiind astfel de o singură rată lunară, mai mică, o singură dobândă, o sumă de bani ramasă în plus.

Credit companii, de tip credit de investiții, linie de credit, credit dezvoltare proiect

Aceste credite sunt destinate companiilor care fie au nevoie de un credit flexibil pe o perioadă lungă de timp, fie să-și dezvolte afacerea prin achiziția de bunuri, investiții imobiliare, echipamente etc., fie pentru susținerea activității curente și inclusiv pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar.

Credite ce cuprind facilitățile acordate de Fondul European de Investiții

Aveți la dispoziţie facilități de garantare sau credite de investiții care să vă ajute să mergeți mai departe cu proiectul dumneavoastră.

Puteți accesa împrumuturi atât în EURO, cât și în RON, cu o maturitate de până la 10 ani pentru clienții IMM și 25 ani pentru profesii liberale și beneficia gratuit în baza acordului cu F.E.I. de garanții cuprinse între 50% – 75% din valoarea finanțată, suplinind astfel garanțiile ipotecare.

În cazul clienților care sunt beneficiari ai unor fonduri europene, valoarea maximă a limitei de creditare poate ajunge până la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente contribuției proprii.

Finanțarea beneficiază de sprijinul Uniunii Europene în baza Facilității de Garantare a Împrumuturilor, instituită conform Regulamentului (UE) Nr 1287/2013 al Parlamentului European și al Consiliului care instituie un Program de Competitivitate a Întreprinderilor și a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (COSME) (2014-2020).

Scrisoare de garanție bancară (SGB)

Scrisoarea de garanție bancară (SGB) pentru persoane juridice reprezintă o obligație fermă, irevocabilă și necondiționată a băncii de a plăti o anumită sumă unui terț beneficiar în cazul neîndeplinirii obligațiilor contractuale.

Scrisorile de garanție bancară pot fi oferite individual sau în baza unui plafon aprobat de bancă.

Acestea pot fi oferite pentru orice nevoie:

  • SGB de bună execuție pentru garantarea angajamentelor contractuale ale clienților față de terți beneficiari, în baza unui contract comercial;
  • SGB pentru participare la licitație, care reprezintă garantarea participării la licitație conform caietului de sarcini;
  • SGB de plată, prin care garanția are ca obiect plata completă a unei livrări de mărfuri sau a unei prestări de servicii;
  • SGB de returnare avans prin care se acoperă obligația vânzătorului de a restitui, în caz de neexecutare a contractului, suma sau sumele plătite în avans de către compărător.