Project Managerul casei tale!

Te insoțim pe tot parcursul evoluției casei tale, de la faza de concept până la prima șampanie deschisă în locul pe care îl vei numi “acasă”.

Îți punem la dispoziție experiența noastră în fiecare pas pe care îl ai de parcurs:

– Definirea și optimizarea conceptului;

– Identificarea terenului în concordanță cu conceptul, analiza indicatorilor urbanistici și proprietăților geotehnice ale acestuia;

– Obținerea avizelor și autorizațiilor necesare – de la certificat de urbanism și autorizație de construcție, cu avizele aferente, până la procesul verbal de recepție la finalizarea lucrărilor și intabularea imobilului;

– Alegerea proiectantului pentru rezistență, arhitectură și instalații, a executantului, a materialelor folosite și furnizorilor, toate calibrate pe specificul și nevoile construcției tale.

– Optimizerea consumului de resurse (materiale de construcție si timp), eficientizarea acestora prin alegeri inspirate, bazate pe ceea ce cunoști, nu pe ceea ce intuiești.

Descoperă pachetele personalizate pe care le oferim, ce includ tutoriale, vizite pe șantier din partea experților noștri, servicii dirigenție de șantier (prin personal atestat de către Inspectoratul de Stat În Construcții), informații privind furnizori și materiale, proiectanți și executanți.

Spre exemplu, inainte de a putea incepe orice constructie este necesara achizitionarea terenului pe care se va amplasa.

Va vom ajuta sa faceti cea mai buna alegere a pozitiei terenului in functie de dorintele si bugetul dumneavoastra.

Natura si situatia juridica a unui teren influenteaza viitoarele constructii ce se vor realiza pe acesta.

De asemenea, trebuie sa se tina cont si de influenta terenului din punct de vedere tehnic:

→ Natura terenului de fundare poate duce la solutii de fundare extrem de scumpe, motiv pentru care trebuie cunoscut inca de la inceput cat de mult ne va sustine solul in eficientizarea solutiei de rezistenta.

→ Geografia terenului poate influenta de asemeni costurile proiectului dumneavoastra, daca necesita lucrari de amenajare suplimentare inaintea inceperii investitiei propriuzise.

Exista numeroase astfel de elemente importante de care trebuie sa se tina cont inca de inaintea achizitiei terenului, iar noi ne vom asigura ca veti fi informati de toate, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere.

Un alt exemplu il reprezinta stabilirea necesarului de materiale. Acestea se grupeaza pe categorii, precum, dar fara a se limita la cele enumerate mai jos:

O alta componenta este reprezentata de graficul de executie.

Graficul de executie este un element cheie al fiecarui proiect de constructii, pe baza acestuia urmarindu-se evolutia proiectului si respectarea termenelor stabilite.

 

Exemplu grafic de executie

Acestea sunt numai cateva exemple de elemente, importante parti integrante ale unui proiect de constructie eficient si de succes.

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru orice intrebare, la fiecare pas al proiectului dumneavoastra!